Ajankohtaista

08.08.2019

Kolme yritystä Kyrönmaalla, Nortech Metal mukaan lukien, yhdisti voimansa henkilöstöpalveluyritys Go Onin kanssa ja haluavat kouluttaa uusia CNC-koneistajia. Parhaillaan etsitään hakijoita kolmen kuukauden koulutukseen, jonka osallistujat työllistyvät yrityksiin.
Lue lisää

19.06.2019

Meille on tämän vuoden aikana tehty kahdeksan erilaista asiakasauditointia tai -katselmusta. Hyvillä mielin voimme todeta, että ne saatiin läpi ilman poikkeamia. Kehitettävää toki aina riittää. On siis hyvä muistaa pitää jalat tukevasti maan pinnalla ja jatkaa töitä nöyrästi, mutta ylpeästi eteenpäin.
Lue lisää

16.05.2019

Esittäydyimme rekrytointiteemalla ja toimitusjohtaja Jorma Lähetkangas oli tyytyväinen messuantiin. "Yksipäiväinen tapahtuma puoltaa ehdottomasti paikkaansa verkostoitumistilaisuutena. Erityisesti opiskelijoille tapahtumaa voi suositella tulevaa työelämää ajatellen.”
Lue lisää

09.05.2019

Valtatie 18 kulkijat ohittavat meidän Marttilantien koneistushallin, jossa valot ja koneet ovat päällä kahdessa vuorossa paitsi perjantaisin. Sen iltavuorolaiset tekevät sisään viikon aikana. Koneistajien esimiehenä hallissa toimiva Markus Koivisto kertoo tuoreena nortechilaisena työstään.
Lue lisää

02.05.2019

Koska koneistusala kaipaa jatkuvasti uusia tekijöitä, suhtaudutaan Nortechilla tulevaisuuden tekijöihin aina positiivisesti. Toimitusjohtaja Jorma Lähetkangas otti mielellään vastaan Isonkyrön yläasteen 8.-luokkalaisten teknisen työn ryhmän.
Lue lisää

25.04.2019

Valtatie 18 vieressä sijaitsevan pääkonttorin ja Marttilantien konepajan lisäksi meillä on Tolkintiellä toinen konepaja. Se alkuperäinen - joskin paljon vuosien mittaan laajentunut. Siellä työskentelee 15 koneistajaa, 2 jälkikäsittelijää ja 2 toimihenkilöä. Konkarikoneistaja Jaakko Järviö lupautui haastateltavaksi, jotta voimme avata teille koneistajan arkea meillä.
Lue lisää

12.03.2019

Vuoden ensimmäisessä blogikirjoituksessa Nortechin toimitusjohtaja Jorma Lähetkangas pohtii strategiatyötä ja sen hyötyjä jokapäiväisessä muutoksenhallinnassa. Hän toivoo, että myös poliitikot sisäistäisivät Nortechin sloganin sanoman - Let´s Make The Future Together.
Lue lisää

27.02.2019

Nortechin vuositavoitteista syvemmin kertomisen tavoitteena on ollut lisätä avoimuutta ja luoda kuvaa, millainen kasvuyritys on kyseessä. Se, että ihmiset tuntevat Nortechin tavoitteet ja toimintatavat, on ensimmäinen askel tulevaisuuden rakentamiseen yhdessä.
Lue lisää

18.02.2019

Osaava ja motivoitunut henkilöstö on vuositavoitteiden saavuttamisessa avainasemassa. Nortechin arvojen mukaisesti jokainen saa olla sellainen kuin on. Arkipäivän haasteisiin suhtaudutaan ratkaisukeskeisesti Let´s Make The Future Together -asenteella.
Lue lisää

11.02.2019

Kasvua on turha odottaa kädet taskussa. Töitä pitää tehdä tavoitteellisesti joka päivä. Nortechin vuositavoitteita syvemmin avaavassa juttusarjassa Nortechin toimitusjohtaja Jorma Lähetkangas avaa kasvun mahdollistavia tekijöitä.
Lue lisää