Ajankohtaista

12.03.2019

Vuoden ensimmäisessä blogikirjoituksessa Nortechin toimitusjohtaja Jorma Lähetkangas pohtii strategiatyötä ja sen hyötyjä jokapäiväisessä muutoksenhallinnassa. Hän toivoo, että myös poliitikot sisäistäisivät Nortechin sloganin sanoman - Let´s Make The Future Together.
Lue lisää

27.02.2019

Nortechin vuositavoitteista syvemmin kertomisen tavoitteena on ollut lisätä avoimuutta ja luoda kuvaa, millainen kasvuyritys on kyseessä. Se, että ihmiset tuntevat Nortechin tavoitteet ja toimintatavat, on ensimmäinen askel tulevaisuuden rakentamiseen yhdessä.
Lue lisää

18.02.2019

Osaava ja motivoitunut henkilöstö on vuositavoitteiden saavuttamisessa avainasemassa. Nortechin arvojen mukaisesti jokainen saa olla sellainen kuin on. Arkipäivän haasteisiin suhtaudutaan ratkaisukeskeisesti Let´s Make The Future Together -asenteella.
Lue lisää

11.02.2019

Kasvua on turha odottaa kädet taskussa. Töitä pitää tehdä tavoitteellisesti joka päivä. Nortechin vuositavoitteita syvemmin avaavassa juttusarjassa Nortechin toimitusjohtaja Jorma Lähetkangas avaa kasvun mahdollistavia tekijöitä.
Lue lisää

04.02.2019

Tänä vuonna Nortech haluaa haastaa asiakkaat keskusteluun pitkäjänteisen yhteistyön kehittämisen hyödyistä. Strategisten asiakkuuksien kanssa toiminta on tavoitteellista, ennakoivaa ja kustannustehokasta molemmin puolin.
Lue lisää

28.01.2019

Tuotannolliset ja laadulliset tavoitteet. Strategiset asiakkuudet. Kasvu ja sitoutuneet yhteistyökumppanit. Motivoitunut henkilökunta. Lisääntynyt tunnettuus. - Tässä Nortechin vuositavoitteet 2019 kiteytettynä, aloittaa Nortechin toimitusjohtaja Jorma Lähetkangas haastattelutuntimme.
Lue lisää

20.12.2018

Vuoden viimeisessä blogissa Nortechin toimitusjohtaja Jorma Lähetkangas summaa kuluneen vuoden olleen kasvun vuosi. Samalla kasvu-uralla on tarkoitus myös jatkaa. Nortechilla uskotaan vahvasti, että menestyksen takaavat omat linjaukset ja toimet. Oman tekemisen kehittäminen entistä paremmaksi on parasta valmistautumista epävarmuuksiin.
Lue lisää

05.12.2018

Nortech on valmiina kasvuun. Se on investoinut uusiin koneisiin ja laitteisiin tähäkin vuonna. Konehalliin on sijoitettu peräti seitsemän uutta tuotantokonetta lisää. Koska strategiset asiakkuudet ovat kiikarissa, ei Nortech pelkää myöskään lisätä konekapasiteettia edelleen, mikäli tarve vaatii.
Lue lisää

29.10.2018

Nortech Metal osallistui viime viikolla Kasvu Open -kilpailun finaaliin Jyväskylässä, jonne oli valittu Suomen 100 kasvulupaavinta yritystä.
Lue lisää

05.10.2018

Alihankintamessut ovat takanapäin. Nortech osallistui tänä vuonna messuille yhteisellä ständillä Vamm Steelin ja Veslatecin kanssa. Vielä kerran kiitokset osastollamme vierailleille! Yhteinen ständi havaittiin hyväksi ratkaisuksi ja varmasti jatkossakin tämän kolmikon voi nähdä samoilla messuilla. Mielenkiinnolla odotetaan mm. ensimmäisiä, Seinäjoella toukokuussa järjestettäviä, Pohjanmaan Teollisuus 2019 -messuja, jonne varasimme jo yhteisosaston.
Lue lisää