Nortech investoi hammastuskoneeseen

Nortech laajentaa osaamistaan ja on hankkinut itselleen hammastuskoneen. Kone siirretään Saksasta Nortechille loppuvuoden aikana. Koneinvestointi tehdään nykyisen asiakkuuden säilyttämiseksi ja kehittämiseksi. Taustana investoinnille on asiakkaan halu lisätä työvaiheita Nortechille, sillä tällöin vältytään kappaleiden ylimääräiseltä rahtaamiselta ja se taas näkyy asiakkaalle kilpailukykyisenä kokonaishintana.

Nortechin toimitusjohtajan Jorma Lähetkankaan mukaan osa Nortechin työntekijöstä koulutetaan käyttämään hammastuskonetta ja oppimaan samalla uutta työstömenetelmää.

– Uudet investoinnit kasvattavat aina työntekijöiden osaamista. Meille on tärkeää, että työntekijät saavat uusia haasteita työhönsä ja voivat kehittää itseään.

Lähetkangas kertoo, että loppuvuodesta on tulossa muitakin investointeja.

– Teemme loppuvuodesta lisää investointeja merkittävällä summalla. Investoinnit tehdään uusien asiakkuuksien saamiseksi ja nykyisten asiakkuuksien kehittämiseksi. Haluamme laajentaa tarjontaa sekä uusille että vanhoille asiakkaille. Kerromme tästä lisää myöhemmin.

Nortech on aina ollut valmis satsaamaan strategisiin kumppaneihin ja investoimaan heitä varten. Lähetkankaan mukaan myös työpaikkojen luominen alueelle on tärkeää.

– Kasvun ja investointien myötä luomme alueelle uusia työpaikkoja. Haluamme vaikuttaa omalta osaltamme alueen hyvinvointiin.

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle