Materiaalit ja varastointi

Mitä pidempää yhteistyötä teemme asiakkaidemme kanssa, sitä laajemmaksi yhteistyömme muodostuu. Koneistuksen lisäksi yhä useammat asiakkaat etsivät kumppaneita, jotka voivat tarjota kokonaisvaltaisempaa palvelua.

Raaka-aineiden myynti ei ole ydinliiketoimintaamme, mutta sen saatavuus ja varastotilanne ovat keskeisiä asioita kilpailukyvyssä ja toimitusvarmuudessa. Siksi seuraamme materiaalien menekkiä pitkällä aikajänteellä ja pidämme yllä varastoamme siihen perustuen. Voimme hankkia raaka-aineita mistä maailmankolkasta hyvänsä, jos asiakkaan tarve sitä vaatii. Voimme käyttää valmistukseen omia materiaaleja tai asiakkaan itse hankkimia. Voimme myös varastoida näitä tai asiakkaan työstettäväksi tulevia aihioita.

Tiloissamme on 600 lavapaikkaa ja salkovarasto. Kaikki varastotilamme, myös raaka-aineiden varastotila ovat lämmintä tilaa. Voimme varastoida asiakkaan puolesta materiaaleja, puolivalmiita ja valmiita tuotteita. Varastoinnista sovitaan tapauskohtaisesti ja asiakkaan kanssa tehdään laajempi sopimus, johon voi liittyä laajempi kokonaisuus valmistuksesta pintakäsittelyyn, kokoonpanoon ja varastointiin.