Tietosuojaseloste

JV Nortech Metal Oy:lle on tärkeää huolehtia kävijöiden henkilötietojen yksityisyydestä. Noudatamme Suomen henkilötietolakia sekä EU:n tietosuoja-asetusta. Henkilötietoja käytetään vain asiakas- ja yhteistyökumppanuussuhteiden hoitamiseen sekä muuhun asiakastoimintaan, kuten viestintään ja yhteydenpidon helpottamiseen.

 

Rekisterinpitäjä

JV Nortech Metal Oy

Y-tunnus: 1052857-0

Tolkintie 21 / Marttilantie 18,

61500 ISOKYRÖ

nortech@nortech.fi

 

Henkilörekisterin nimi

JV Nortech Metal Oy:n asiakasrekisteri.

 

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Tämän rekisterin tarkoituksena on parantaa asiakaspalveluamme, tukea markkinointiamme ja helpottaa yhteydenpitoa. Käytämme henkilötietoja vain asiakas- ja yhteistyökumppanuussuhteiden hoitamiseen sekä muuhun asiakastoimintaan, kuten viestintään. Jos käyttäjä luovuttaa meille tietoja, käytämme niitä vain ilmoitettuihin toimintoihin.

 

Rekisteröitävät tiedot

Yritys:

  • Yrityksen nimi
  • Yrityksen sähköpostiosoite
  • Yrityksen puhelinnumero
  • Yrityksen postiosoite
  • Yrityksen Y-tunnus
  • Yrityksen toimiala
  • Tiedot yrityksen tilaamista palveluista, niiden toimittamisesta ja laskuttamisesta

Henkilö:

  • Henkilön nimi
  • Henkilön titteli
  • Henkilön sähköpostiosoite
  • Henkilön puhelinnumero

 

Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietoja kerätään asiakassuhteen aikana sekä sen työn aikana, mikä tehdään mahdollisen asiakassuhteen luomiseksi. Tietoja voidaan kerätä lisäksi väestörekisteristä sekä muista kolmansien osapuolten rekistereistä. Tietoja voidaan kerätä myös messujen ja muiden markkinointitapahtumien yhteydessä.

 

Evästeet:

Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka internetselain tallentaa käyttäjän laitteelle. Evästeitä käytetään esimerkiksi silloin, kun käyttäjän tietoja halutaan säilyttää tämän siirtyessä internetpalvelun sivulta toiselle. Evästeet voivat sisältää myös käyttäjän yksityistietoja, kuten yhteystiedot.

JV Nortech Metal käyttää verkkosivuillaan evästeitä ainoastaan Google Analyticsin kautta. Käyttäjä voi halutessaan jättää yhteydenottopyynnön verkkosivuilla. Yhteydenottopyyntöä tehdessä käyttäjä antaa suostumuksen siihen, että JV Nortech Metal lisää hänen nimensä, sähköpostinsa sekä yrityksen nimen asiakasrekisteriin.

Ulkopuolisen evästeet/Google Analytics:

Google Analytics on kytketty verkkosivuihin ja se käyttää verkkosivuston evästeitä. Evästeiden perusteella kerätään tietoja verkkosivuston käyttäjien käyttötottumuksista, kuten siitä, millä sivuilla käyttäjä vierailee ja kauanko hän on sivustolla. Tämän tarkoituksena on analysoida verkkosivuston käyttöä sekä parantaa käyttäjäkokemusta. Lue lisätietoja Google Analyticsin evästeistä tästä: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage

Uutiskirje/Mailchimp:

JV Nortech Metal käyttää Mailchimpia ainoastaan uutiskirjeen lähetyksiin, eikä sitä ole kytketty verkkosivuihin. Mailchimpiin lisätään vain niiden asiakkaiden tiedot, joille uutiskirje lähetetään ja joilta on saatu suostumus uutiskirjeen vastaanottamiseen. Uutiskirjeen voi perua koska tahansa uutiskirjeen lopussa olevasta linkistä. Lue lisätietoa Mailchimpista yksityisyydestä tästä: https://mailchimp.com/legal/privacy/

 

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

JV Nortech Metal Oy:n asiakasrekisterin tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

 

Henkilötietojen luovuttaminen

Tietoja ei luovuteta.

 

Rekisterin suojaus

JV Nortech Metal Oy:llä on digitaalinen asiakasrekisteri, jonka käyttö on suojattu tunnuksin, salasanoin ja käyttöoikeuksin. Asiakastietojen käsittelijöillä on aina vaitiolovelvollisuus.

 

Tietojen tarkastusoikeus ja korjaaminen

JV Nortech Metal Oy:n asiakkailla ja yhteistyökumppaneilla on oikeus tarkastaa itseään koskevat tiedot ja vaatia virheellisen tiedon korjaamista. Heillä on myös oikeus kieltää tietojen käyttö markkinointi- ja mainontatarkoituksiin sekä turvata muut henkilötietolaissa mainitut oikeutensa. Tiedot tarkastetaan ja korjataan henkilön kirjallisesta pyynnöstä joko postitse tai sähköpostilla allekirjoitettuna. Pyyntö osoitetaan seuraavaan osoitteeseen:

JV Nortech Metal Oy

Tolkintie 21 / Marttilantie 18,

61500 ISOKYRÖ

nortech@nortech.fi